FABRICA DE STICLA

FABRICA DE STICLA

aprilie 24, 2019 Uncategorized 0

Calitate la un pret accesibil !

Fabrica noastra de sticla are o capacitate de productie si livrare care se ridica la 200-250 de unitati pe zi . Utilajele ultraperformante utilizate pe parcursul procesului de productie pot asigura un flux continuu si eficient de aprovizionare pentru clientii nostri.

Utilajele folosite in fabrica de sticla termopan sunt de ultima generatie, acestea fiind achizitionate de la firma CMS din Turcia, lider mondial in domeniu. Utilajele din fabrica proceseaza foi de sticla jumbo (dimensiunea maxima) si au un inalt grad de automatizare, eroarea umana devenind practic inexistenta. Faptul ca  folosim cele mai performante utilaje existente pe piata si implementarea rapida a unui sistem de control al calitatii sunt garantia gemurilor produse sunt la cele mai inalte standarde cerute de piata de profil. Sigilarea geamului se realizeaza automat prin butilextruder si robot de sigilare.

Echipa Termopancenter este una tanara insa cu inalta experienta, majoritatea angajatilor avand o experienta de minim 6 ani in domeniu, iar activitatea acestora este coordonata de un management cu experienta, ceea ce confera firmei Termopancenter un dinamism si competitivitate la nivelul firmelor de profil de pe piata Uniunii Europene.